Piluttavisan och Sjörövar-Fabbe om igen.



Lisa och jag gick ut till landet. Emma kom och mötte oss och sedan var vi kvar därute resten av dagen. Jag fullkomligt älskar att vara tillsammans med dem. Det är så enkelt och så bra. Världens finaste barn är det. Vi satt och spelade piano, pratade, skrattade och lekte. Sedan fick Nelly tillbaka mig till verkligheten och frågade om jag ville med och träna. Det var visst boxning idag, så satans jobbigt... Som ni vet så är känslan efteråt underbar i alla fall. Hoppas ni haft en fin helg vänner! Kram. 

Now here I'm facing adventures

 
Det blir fler och fler sånna här bilder.... Jag tänkte börja blogga ordenligt snart, med annat än landskapsbilder. Men dessa var i alla fall från i eftermiddags. Axel och jag gick en kall promenad och det är så vackert, så vackert. När vi kom in i stugvärmen igen var det Ronja Rövardotter på tv och vad jag längtade till våren och sommaren när de gjorde sina vårskrik och slängde sig i vitsippshavet... Måtte det gå snabbt nu. Jag önskar er en fin fin lördagskväll. Kramar!

Års summering

Julen har passerat, nyår har passerat, skolan närmar sig. Vad har jag gjort egentligen? I huvudet har jag summerat året som gått, känt att jag inte vill ha ett år som 2012 igen, för det var så omtumlande och höstterminen var intensiv och jobbig... Men tillslut kändes det bättre i skolan och med allting runtomkring och nu känner jag nog har hamnat rätt ändå. Året har varit händelserikt på många sätt, jag har blivit dubbelmoster och äntligen har min favoritfamilj flyttat hem och man kan krama om barnen nästan varje vecka, jag har träffat nya människor och börjat mitt nya liv. Vilka möjligheter jag har ändå, det har varit svårt att tänka så, men så är det faktiskt.. Nu, de två sista dagarna på mitt jullov, ska jag spendera på mitt favoritställe, min trygga oas här på jorden. Jag ska gå promenader vid vattnet, läsa boken jag hållt på med hela terminen och bara vara. Det är inte många framtidsdrömmar jag har, men en sak vet jag, och det är att jag ska bo vid havet i ett trähus med glasveranda en dag. För det är såhär jag trivs.
Hur konstigt det än låter känner jag mig redo för att ta mig an en ny termin på min fina skola, som oxå ligger så vackert vid vattnet ett par mil bort, där ska jag spela och sjunga för hjärtats lust dessa två och ett halvt år som återstår. 
Nu känner jag mig så sentimental och filosofisk, men nu ska det bli ändring i mitt liv. Dags att njuta. Massor av kramar. 




bloglovin





RSS 2.0