Tvååringen

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Ellies födelsedag, HURRA HURRA HURRA!
Grattis snäckan!
Puss på dig ♥


Vi tar vägen mot stranden

Emellanåt går jag på den där smala stigen, som går precis vid vattnet och varenda gång stannar jag och fångas av den vackra åsynen.
Här kommer ett par bilder från förra helgen. Solen sken och vattnet glittrade. Bra att ladda med dessa om det är som alla säger, att vi väntar grå himmel och regn nu i dagarna...


Papegojor till uggleöronhängerna

Innan jag somnar till Skärgårdsdoktor-temat tänkte jag visa er en del av vad jag kånkade med mig hem.
Benen värker och plånboken svider, men det var det värt!
Godnatt på er alla fina ♥


Ömmande fötter

Medan jag väntar på att Mc Donaldskaffet ska svalna tänkte jag bara säga att vi har befunnit oss i staden istället för skolan idag, studiebesök avslutades med ett efterlängtat varv på stan!
Fin, fina grejor tar jag med mig hem och visar er dem kanske senare ikväll!
Kram på er ❤


As sure as night is dark and day is light

Lyssnar på den, om och om igen...


På en onsdag

Vi har haft en jätte social eftermiddag, bakat kärleksmums och spelat Rumble!
Bara att döma av bilderna tycker vi om att umgås med varandra och samtala om livet och dess eviga gåta...
Puss på er! ♥



Våffeldag

Ni har väl inte missat våffeldagen?
Ska i ärlighetens namn säga att vi annars inte brukar fira dessa dagar, men idag, för ovanlighetens skull gjorde vi det. Chokladvåfflor med någon bär-och-ost-röra. Bli inte skrämda av det, smakade finemang!
Axel har gjort sina glädjevarv idag och själv har jag sådan lust att göra en Ronja Rövardotter: vårksriket.
Vad säger ni? Har ni inte redan tinnitus av min närvaro (lite riktat till dig Ebba...) så lär ni snart få det!  



Biskvier

Lördagen har gått, sedan vad jag gjort med tiden vet jag inte riktigt... Handlat, bakat och gått en runda ute i vårsolen.
Om en stund hör förhoppningsvis Nelly av sig och sedan tillbringar jag resten utav kvällen med mina fina vänner!
Efter ett hastigt lovande ska de få biskvier, men vågar jag ens bjuda dem på de här...? 



Min fining



I trasiga skor

Hur roligt är det inte att jag ska skriva om Hip hop på musiken?
Skrattar åt min inre bild av mig i pösiga jeans, stor huvatröja, med enorma hörlurar för öronen och stå i ett DJ bås någonstans...
För att inte helt sjunka in i min roll som tuff hiphopare lyssnar jag på lite Cornelis, såg filmen idag och har fått smak för hans speciella texter och plockande gitarrfingrar. 

På en bänk i solen

Nu kommer vi in i vår rutinerna på rasterna, som innebär att varje ledig stund tillbringas i solen. Hur härligt är det inte?!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2104372/images/2012/pic_195018066.jpg" class="image">


Det var 21 Mars 2012

Kan ni gissa hur min dag började? Jo, en jublande syster som skriker om att vi blivit dubbelmostrar! Vet inte om det riktigt sjunkit in än, men visst känns det otroligt underbart, lilla Frans, lilla Frans och stora Ellie... ❤


Pärlsocker

Medan jag sitter och har tråkigt (läser på om konsumentekonomi...) kan jag inte låta bli att tänka på nygräddade bullar. Mjuka, söta och varma med att glas kall mjölk till. Hur gott hade inte det varit?!
Till helgen tänkte jag ställa till med bak igen, men denna gången med recept från min nya choklad-bok som jag visade här förra veckan.
Nej, nu får jag allt se vad jag kan hitta i kylskåpet som kan stilla hungern och sötsuget... Ha en fortsatt bra dag alla! Kram! ♥



Ur ett annat perspektiv

En grå dag är vad det är.
Trots detta har jag diverse idéer i huvudet och idag fick jag lite utlopp för denna plötsliga kreativitet, kameran dammades nämligen av och hjälpte till att försöka fånga dimman. Men jag är ändå så otroligt trött på det gråa, de kala träden, den kalla luften... Vårkänslorna som fanns här i staden häromdagen kan gärna få komma tillbaka.
För att inte alltid prata om väder och vind, som jag av någon anledning alltid gör när jag försöker knåpa ihop ett vettigt inlägg, vill jag bara tillägga att helgen varit bra. Vilka fina människor jag har omkring mig alltså! Tänk att vi lekte dunkgömme, och tänk att vi faktiskt är niondeklassare. Det är roligt att vara barn emellanåt. Eller vad säger ni?

I could be what ever you want

Precis som så många andra fredagskvällar tillbringas den under en varm filt med en lika varm film. Borde absolut vara trött på The Notebook vid det här laget, men icke!
Ha en fortsatt fin kväll! Kram!


En studiedag




Med kladdkaka, såklart

Hur härligt är det inte ute? Vår vår, älskade vår....
Har inte tagit mig ur sängen än så har ingen aning om hur det ser ut idag. Vi är lediga från skolan, så tänker inte ha bråttom!
Igår var delvis en härlig dag, hade nationella, som inte var speciellt roligt men vi satt ute och solade på rasten, ljög för Nelly och åkte sedan hem till henne med födelsedagstårta! Känner mig fortfarande proppmätt efter den...
Å så vill jag bara skriva att jag tänker på min kära syster och hoppas att lilla pojken kommer snart! ❤




Parler francais



Friends

Vilken dag är det idag?
Jo, det är lördag, en lördag med Melodifestivalsfinal! Detta ska firas tillsammans med mina fina vänner, choklad och en massa skratt. Hoppas även på en välförtjänt vinst för någon i Globen också!



Every song it hears

Alltså, jag är kär. Obotligt förälskad.


bloglovin





RSS 2.0