Långt innan jag någonsin kände dig...

Innan jag avlsutar denna fredags-kväll (innan halv elva?) tänkte jag lägga upp lite låtar! Har ju faktiskt en musik-kategori som nästan aldrig använts....
So, here it goes! 







Å så en pilutta-visa på det!



Okej, det finns tyvärr inga ursäkter...
Hahaha :P

Godnatt ni! ♥

I manchesterbyxor, för omväxlingens skull.

Som jag hoppas att ni ser, så har äntligen headern kommit upp! 
Kan inte för mitt liv begripa hur jag ska få bort prickarna i menyn... Googlade och höll på som en galning, men fick inte napp någonstans. Provade de koder jag kom åt, tyvärr fungerade det inte...

Någon gång i helgen ska jag fixa ännu mer, fler bilder och andra typsnitt osv. Men jag har ingen som helst inspriation, mer än hösten, möjligvis!

Tänka sig, nu var det hela två veckor sedan vi var ute och fotade. Ebba har tagit bilderna! :)

Nu ska jag ut och traska i skog och mark en liten stund och sedan börjar Fredagsmöyset!

Nej, nu måste jag kila!
Ha det bra alla fina människor ♥

I valet och kvalet

Äntligen FREDAG!

Och jag ska ha en såndär härligt lat kväll med någon bra film, lite Wordfeud (på rätt få minuter hann jag bli en riktig nörd... ) och godis på det! Nelly har varit här tills nu ungefär, vi skulle vara några flitiga elever, sk MVG-barn, men det blev vi inte tillslut, för kebabrulle och skratt lockade mer än vad vår miljö gjorde.

Ska bara komma på vilken film som hade passat ikväll... Hm.. Annars får OC underhålla mig, och det är ju inte helt fel det heller!
Nu ska jag inte störa er med mitt "nördande"!
Ha en fantastiskt bra kväll! ♥

You have the key

Sitter och försöker få ihop lite vettiga rader om vår miljö... Återvinning och annat viktigt!
Ska jag vara ärlig har jag inte kommit någonstans, bara skrivit massa strunt, som vanligt.
På proven blir det oftast berättelse där ämnet endast har en liten, liten biroll.

Nu är det samma sak. Hur mycket av det jag skrivit handlar om återvinning?!



Ehm, en opassande bild på våra nycklar med de fin, fina nyckelringarna! 

Ha det bra allihopa! ♥ (I helgen kommer förhoppningsvis headern upp!)



Babababababababababa...



Ytterligare en bild från i fredags, när vi var ute med våra kameror!



Men nej, måste säga att jag saknar vår Pannie! Tur att hon kommer hem idag, efter sin förhoppningsvis soliga solsemester! Nååågot avundsjuk måste jag dock säga att jag är... 

Ha det bra i detta höstiga och ruggiga land! Kramar! ♥



California, here we come!

OC-tajm! 



NELLY & EBBA

Lite Bo-Kaspers orkester. Den lugna och harmoniska musiken gör att ögonlocken lägger på sig ytterligare ett antal kilo... Huvudet värker, ögonen svider och kroppen bara längtar efter sömn. En lång, djup och ostörd sådan. Ingen syster som envisas med att spela piano alldeles för tidigt på morgonen och ingen gnällig hund som absolut behöver gå ut onödigt tidigt, är vad jag behöver imorgon. Skolan suger verkligen musten ur en! 

Verkar som att jag mår skit. Och ibland känns det så. Men mina kära vänner de vet verkligen hur man får bra dagar ändå!
Var nämligen ute på en liten fotosväng, till denna lilla bloggellibloggen och nu har jag sesådär femtioelvamiljoner bilder på mig själv.
Men eftersom Nelly och Ebba är så där bra som de är, får de faktiskt stå för kvällens bilder! 









Nu ska jag alldeles strax sätta igång någon utav världens bästa filmer och sedan sova!

God natt alla fina! ♥

Hunters.

Hej alla fin, fina människor!

Sicken helg jag har haft! 
Den har tillbringats på F17, på grundkurs inom Flygvapnet. Herregud. Undrade verkligen vad man gett sig in på när vi anlände och såg det... Men kul var det! Nu förstår man både vad manöver och halt är förnågot och man vet exakt hur man rullar ihop ett regnställ!

Helgens knappa sömn tänkte jag ta igen nu. Har faktiskt studiedag imorgon. Blir kanske inte världens längsta sovmorgon eftersom jag ska in till la schtada å shöppa! Wiihooo! 


Apropå inget, jag MÅSTE bli bättre på att uppdatera, med bilder och vettiga inlägg om mitt ointressanta liv... Känns som att kameran har legat och samlat damm i århundraden. 

Hoppas ni har det bra vart i än befinner er, så ska jag ha det bra i min säng, tillsammans med Jägarna (hahahaha). Ni vet, tvåan går ju på bio nu, och om man nu vill se den borde jag kanske ta en titt på ettan innan... 

Hej då alla fin, fina! ♥ (dagens fin, fina uttryck!)

Djupt och vänskapligt.

Hej mina fränds!

Okej, har inte så mycket vettigt att skriva idag. 
Sitter och skrattar åt gamla parodier... Precis som jag skrattar åt alla dumma skämt vi drar om lärarna varenda dag (upppps, kanske sa liiiiite för mycket där va?).

För att inte tramsa bort detta inlägg helt å hållet (helt övertrött efter en plugg och skratt dag som denna varit) så kommer här en djup och vänskaplig bild:


Ser ni min tjocka, röda fula prinskorv till tumme?

Nej, nu måste jag minsann läsa igenom det allra sista av So'n och sedan söva.

God natt alla fina! ♥

Flitigt.

Idag har skolarbetet tagits på fullaste allvar, kan man säga. 
Vi har inte tagit i och pratat och skrattat riktigt lika mycket som innan (vid närmare eftertanke tror jag ändå att det går rättså jämt ut, dock...) och vi invigde vår sk. "studiegrupp", som ska göra oss till MVG-barn. 
Ta det inte på fullaste allvar, skämt åsido, men nog har jag kämpat på med pluggandet idag. Känns som att jag kan samhällsekonomin som ett rinnande vatten för stunden.

Okej, nu ska jag sluta tjata, här kommer istället lite blandade bilder från helgen! 
I hope you´ll enjoy! :)













Rosorna får avsluta detta inlägget... Har verkligen tagit hur mycket bilder som helst, och fler kommer att dyka upp så småningom. Men nu är jag verkligen för trött för att kunna tänka klart...

Ha det bra alla fina! ♥


2-a September 2011

Som ni kanske ser så gjorde jag lite hastiga ändringar här. Hade inte riktigt tid med att få det ordenligt gjort, så får helt enkelt ta och fixa det en annan dag. 
Nu är jag så trött att jag inte kan tänka klart. Känns som att jag kan somna stående...

God natt och sov så gott! ♥

Foto - natur

TEST

Foto - poträtt

TEST

Denna Septemberiga höstmånad.

Okej, livet rullar på... 
Skolan är som den är. Seg och dryg redan efter de här första veckorna (är det några veckor som om möjligt kan vara "roliga" så är det just nu..).
Har en massa gymnasie-tankar i huvudet. Häromdagen kom Ebba inskuttande och berättade om en journalist-linje... Och att bli det har jag nog drömt om så länge jag kan minnas. Under senare år har jag dock insett att jag inte är tillräckligt framfusig och sådär, men man kommer väl ut ur sitt lilla skal under årens lopp, tänker jag.
Min nya vision av framtiden är ett hus vid havet, mjuk och bekväm stol, en kopp kaffe, och sedan en penna i handen (alternativt dator, i dagens moderna samhälle) och vara en framgångsrik författare!
Men vad i all världen ska man skriva? Deckare? Romaner? Fantasy? 
Det sistnämnda tar jag genast tillbaka. Inte riktigt min typ av böcker. Förresten, vad klassas som fantasy? (superkoll!)
I alla fall, så tror jag att den linjen hade hjälpt en på vägen. Att man ganska snabbt inser om något yrke i den "genren" kan passa en. 
Snart kommer de väl ut i skolorna och informerar oss vilsna nior - ger oss vägledning och stöd i denna storm. (En stund av ironi.. Som vanligt. Klämkäckt, eller hur?)

Klockan tickar och jag hade verkligen velat se klart avsnittet av One Tree Hill jag började titta på för några timmar sedan. Somnar så fort jag lägger huvudet på kudden nuförtiden. Men imorgon är det fredag, och plötsligt ser man ljuset igen - HELG!



God natt! ♥



ELLIE









Söt som socker är hon minsann!
Stolt moster är jag allt ♥


bloglovin





RSS 2.0