Flying bluebirds, why then, oh, why can't I?

Ikväll försöker jag lära mig intervaller och skalor, det nalkas nämligen prov i gehör. Men jag ska erkänna att jag lyssnar på en knastrande Pernilla Andersson vinyl istället. Förövrigt har jag satt upp blåa fåglar i mitt rum. Det blir lite kallt ljus men det känns okej ändå. Nu ska jag läsa fler inspirerande bloggar och önska att jag hade en sådan kreativitet. Sedan, när det är dags att vända sida, då tar jag tag i pluggandet. Kramar i massor. 


Lördagsmorgon

Annie, Lisa och jag tittar på Heartbreak Hotel under mönstrade påslakan denna morgon. Om en vecka är det julkalendern vi tittar på. Längtar varenda år. Hahah. Ha en fin dag, kram. 


Galenpannor

Lisa och jag har varit barnvakter till världens mysigaste barn idag. Du fina dag.

 

Rosdofter

Bläddrade igenom mitt arkiv för november månad 2011. Där spekulerar jag hela tiden med mig själv om skolan, vad jag skulle välja. Nu har jag gjort mitt val och allting ser så annorlunda ut. Ebba och jag pratar ofta om det, hur snabbt det gått. Ikväll har jag varit hos min pappa, vi pratade om världen, hur mycket som finns därute och han berättade om alla sina resor medan vi åt kladdkaka. Det var en mycket fin kväll (vill passa på att gratta honom på hans dag!) och tyvärr måste den avslutas på ett mindre bra sätt. En intensiv skolvecka väntar så jag laddar upp med att få en del av läxorna avklarade. Kramar till er!

(här kommer ännu fler bilder på min oas och på min nya tröja tillsammans med den fina fina väskan)

Tur att det finns

Jag hatar tystnaden här. Jag hatar att jag låter kameran samla damm. Att fotografera är ju fortfarande en av mina absoluta favoritsysselsättningar.
Lovet lider mot sitt slut. En hel vecka utan vare sig plugg till kommande prov eller sidor att läsa på var mycket behövligt. Tiden har kunnat läggas på annat viktigt. Fina vänner. Långa skogspromenader som för stunden sorterar tankarna men inte ändrar det man vill förändra. 
En helande kopp te är vad jag behöver nu, det blir nog den tusende koppen denna veckan, men det ger någon sorts terapi för själen. Mirakulöst nog. Kramar till er. 

 

bloglovin





RSS 2.0