Nu faller allt isär

När jag stängde dörren om mig, något andfådd efter cykelturen hem och med frusna händer, kände jag ett otroligt sug efter chokladbollar. Sagt och gjort, en stund senare kunde jag kura ihop mig under den varma, underbara filten framför en film och njuta av chokladintaget, haha. Hoppas att ni haft en fin dag. 




Så sjöng vi hela rundan också

Idag har vi ännu en sovmorgon. Jag klagar inte, börjar inte förrän kvart i ett idag och har bara en lektion. Ikväll ska jag äntligen träffa mina teatervänner. Det var längesedan vi sågs alla nu. 
Nu är det så himla himla fint ute. Färgerna är så fantastiska och så fascinerad som jag jämt blir av naturen kan jag ibland under mina promenader bara stanna till och titta. Önska att jag hade kameran med mig. Här kommer lite bilder från en gång jag faktiskt hade både kamera och lillasyter med mig och Axel ute i skogen. 
Ha en fin dag 


Himlagott

Ikväll drar jag ut en gammal stickad tröja ur hyllan i garderoben där allting som jag inte längre använder ligger och samlar damm. Den värmer mig och en kopp Himlagott, min nuvarande favorit. Ikväll fick jag även perspektiv på världen genom bilder från resor. Asien och Amerika. Vilka kontraster. Någon gång ska jag se det med egna ögon men ikväll ska jag inte se längre än datorskärmen når, kanske till Orsa och Kalle Moraeus. 

Godnatt kramar 


Trollbunden

I bloggen framstår det alltid som att jag lyssnar på First aid kit. Och visst föredrar jag dem i många sammanhang men i hörlurarna är det betydligt mer varierat än så. Idag sökte jag av någon vidunderlig anledning på First aid kit och Simon and Garfunkel, två av mina andra favoritmusiker. Vipps! Kärlek igen. First aid kit överträffar alltid förväntningarna. Varenda, varenda gång. Kan aldrig sluta imponeras. 


Den andas lite 60-tal.

Kinderna blir rosiga av höstkylan och öronsnibbarna pyntas med rosor. Jag har gått klädd i en blus som jag köpte häromdagen. Gul och fin. Ikväll måste jag traggla glosor men efter det ska jag värma mig med en rejäl kopp te till en bra film. Hoppas allt är bra med er också. Kramar.

 

Alla vi barn i Bullerbyn

Jag har haft en underbar helg. Igår fick jag äntligen träffa Ebba och efter mycket om och men tog jag sedan tåget i den mörka oktoberkvällen mot Malmö. Åh.Det har varit så bra. Enkelt och bäst. 


Fredagkväll med Kalle

Ikväll tittar jag på Kalle Moraeus och förbereder inför helgen. Att inte vara hemma för en gångs skull. Ska åka tåg kors och tvärs och förhoppningsvis avsluta morgondagen hos kära syster. Vad som händer fram tills dess ska bli spännande att se. Jag hoppas att ni har en fin fredagskväll och får en fortsatt bra helg! Puss och kram på er! 

Tre helt olika bilder med sammanhang.

Intill dig

Bo Kaspers hjälper mig med allt plugg denna regniga torsdag. Det är väldigt jobbigt och det jag hatar allra mest är den inre stressen, ingen lugn stund i kropp och själ förrän de där förbannade proven är avklarade. Men det är äntligen fredag imorgon. Veckorna går så snabbt nu, tycker ni inte? 
Hoppas ni haft en mumsig kanelbullsdag idag! Eftersom jag inte ska äta kakor eller bullar för tillfället nöjde jag mig med en tallrik kladdkakssmet. Min diet innebär inget godis, inga kakor, förrutom denna älskade kladdkaka. Det gör livet lite godare och plugget lite lättare att genomlida. Ha det bra vänner, puss!


But how could I ever refuse

Idag har jag bokstavligen trallat runt i mitt senaste tillskott i klänningsväg samt i mina femkronors strumpbyxor.  Nu gör jag mig redo för att snart hoppa upp på scenen som piga och hemmansägare för troligtvis sista gången. Men så sa vi sist med. Theres no business lika showbusiness. Haha. 
Förövrigt var det första gången idag som jag fått sjunga något i Abba-väg på musiken. Första första gången.

Ja, jag står i min fåtölj. Mest för omväxlingens skull.

Hjälp sökes

Om någon därute kan förklara anarkimodellen, världssamhällsmodellen och världsssystemsmodellen, snälla, kontakta mig omgående. Uppgift i samhälle. Vi får sovmorgon men vettifan om jag hellre valt att ha lektion än detta....  

Godnattkramar

Dricker oboy och pluggar franska. Eftersom att vi esteter inte egentligen har ett tredje språk i ettan har det fallit sig så illa att vi missar en lektion som de andra från samhälle och natur har. Det innebär en hel del mer plugg hemma men än så länge är det på en okej nivå. Vad har man att vänta bara...? 
Mina ögonlock blir tyngre och tyngre nu, ska strax krypa ner i mitt underbara rostäcke och förhoppningsvis vakna utvilad till ännu en intensiv skoldag. De blir intensiva utan musik, måndagar och tisdagar segar sig fram medan alla dagar efter onsdag springer iväg, tack vare alla roliga lektioner i M-huset. God natt på er alla! Kram kram!


bloglovin





RSS 2.0