För det är Lisas födelsedag HURRA HURRA HURRA

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA BÄSTA BÄSTA BÄSTA LISA FIS!


Well, it has't been your day

Alla dagar går i rasande fart. Jag ställer klockan varenda morgon för att hinna gå en ordenlig morgonpromenad innan jag åker till affären för att stå där och "jobba" ett par timmar. Det är inte värt att kallas så ens... Väl hemma igen har det varit massor att göra och hemma var ganska fel ord, för här har jag då inte varit. I eftermiddags passade Lisa och jag finaste barnen några timmar och Lisa gick runt med sin nya kamera så jag struntade i att ta med min, så som vanligt får ni ännu en rundvandring i mitt rum. Kram. 


Lära? Ja, han är min adjunkt.

Ikväll har Ebba och jag äntligen fått se Mammas pojkar. Sedan i höstas har vi pratat om denna film, och om den levde upp till förväntningarna vet jag inte riktigt. Nog var det många roliga citat och så vår humor, men den var ingen femma ändå... 
Jag hann knappt komma innanför dörren förrän jag hoppade i mina pyjamasbyxor igen och nu vilar jag min tunga julmatsmage i soffan framför Änglagård. Det är fint det. 

Här är min nya fina fina fina fina fina klocka som jag är så kär i. 
Å så min blandning av prickigt och prickigt. 

Hatt i grantoppen

 
Här kommer ett fåtal bilder ur min fina julhelg. Vi har haft lillejulafton, vi har haft julfrukost, vi har haft en mysig julaftonskväll med allt vad det innebär. Så tack, tack, fina ni. 

          

Lite oväntat kanske

Jag tänkte bara ge er en snabb sista minuten hälsning - god jul och jag hoppas innerligt att ni haft en fin och minnesvärd julafton! Kramar! 

Varför springer du runt med en bordsduk på huvudet?

Först när November är över kommer inspirationen tillbaka. Morgonen började med att Lisa och jag gick ner och förberedde frukost, värmde teet och kröp tillrätta i soffan. Så småningom blev klockan 08.45 och då börjar introt till Greveholm ljuda. Det introt som vi har hört varje jul, eftersom min syster och jag alltid tittar på julkalendrar hela hösten och allra helst just Greveholm och att det var samma höjde julkänslan enormt. När kvarten gått skulle Axel pojken ut och eftersom det visade sig vara fem grader kallt och glittrande frost över allting, byltade jag på mig ordentligt och hängde kameraväskan över axeln. Inspirationen är äntligen tillbaka och idag ska bli en bra dag har jag bestämt mig för, en mysig första December dag. Kramar!!


 

bloglovin





RSS 2.0