Out tonight

Igår hade vi världens bästa torsdag, Annie och Ebba och jag. Egen lägenhet, bra filmer, kattunge som sprang runt och bet oss i tårna och så en massa massa skratt. Enkelt och så bra. Imorse ringde alla alarm halv 6, vi hann äta en ordentlig frukost och prata ytterligare innan Annie och jag upptäcker att våra tåg går om fyra minuter. För tåg, det tillhör min vardag numera. Tjugo minuter bort är jag en estet-etta. Och nu börjar det kännas bra. Mycket kärnämnen blandat med mycket musik. Det bästa av två världar som någon sa idag.
Som avslut så älskar jag mina vänner och jag ska gottgöra er för tystheten här någon gång men ikväll somnar jag på soffan, så vi hörs en annan dag! Godnatt! ❤


Senast på Instagram. HonMedY.

Vi dammade av en gammal vinylspelare och jag fick äntligen lyssna på skivan jag köpte när Pernilla Andersson var i stan. Vilken upplevelse. 
Anna Ternheim konserten som var så sjukt bra, som sagt.

Lisa och jag träffade våra badtokiga kusiner som inte hann hälsa förrän de hoppade i poolen. Kul för dem... 
Jag var hos farmor och farfar. På dagen åkte vi in till stan där jag äntligen hittade en jordglob. Inte den jag tänkte mig, men passar bra i mitt pennskrin.

Den där fina, fina dagen med två systrar och två underbara barn.
Lisa och jag tog en promenad och Lisa ville lägga ut en bild på sig själv, konstigt nog.

Spontanbio sent på kvällen. Cockpit. Älskar spontana utflykter.
Jag i skogen samma dag.



Reaching out, who knows what I, could find

Jag fullkomligt älskar spontana utflykter. En halvtimme innan tåget skulle avgå, bestämde Ebba och jag oss för att åka till Malmö (Mamlö som Ellie säger). Detta var klockan fem. Klockan sju stod vi på Stora torg och in på scen trädde Anna Ternheim. Är fortfarande helt betagen, så jäkla bra var det. Så perfekt. Vi blev som trollbundna av den fantastiska musiken. My God.
Spontan-utflykt när den är som bäst. Det kunde definitivt inte bli en bättre avslutning på sommaren 2012. 


Vill med ha träd med koppar i


And then, everything changed.

Skolorna drar igång och den här gången börjar vi inte tillsammans. Vi möts inte i vår korridor vid sal 20. Vi tar oss inte igenom lektionerna med att sjunga de få raderna  Oh baby when you talk like that. Vi skrattar inte så tårarna sprutar när läraren säger: It´s up to yaou, på det där sättet. Vi sitter inte och lutar oss över varandras bord och pratar alldeles för högt så hela klassen hör våra innersta hemligheter. 
Innan tårarna börjar rinna så ska jag gå in på något helt annat: färgade nämligen mitt slitna, slingade hår idag. Trots att det är lite skiftningar så är jag nöjd. Det blev en alldeles lagom förändring. Något som, apropå förändringar, inte skaver lika mycket som de stora just nu... 






Skolstarter och sovmorgnar

Imorgon börjar kommunen skolan. Jag har emigrerat till grannstaden och börjar inte förrän på torsdag. Dagarna lär väl gå i en hejdundrande fart ändå... Nu ska jag snart släcka lampan här hos farmor och farfar och sedan sova läääänge imorgonbitti och tänka på Ebba när jag vaknat, hur hon tagit sig igenom morgonen. Annie tänker jag på på tisdag. Fast så illa lär det inte bli, tror jag, att gå upp tidigt första morgonen, eller? Sov så gott nu hörrni! Puss!


Underbara sommar

Lisa och jag tog en promenad ner mot stranden. Första och förmodligen sista kvällsdoppet härute i år. Nu ska jag kura upp mig i soffan med den fantastiska glassen och titta på Jane Austens liv. Jag trivs. 

  

Älskar. Älskar. Älskar.

Någon har Lisa tagit, någon har Emma tagit, och någon har jag tagit.

Stickat

Tänka sig. Hösten är snart här och idag gjorde jag ett par fynd i lilla staden. Underbara färger. Häromdagen kom även mitt fina skal hem, som jag är så stolt över. Hehe. Nu måste jag kila. ÄNTLIGEN BIO!


Godnatt

Nytt skal. Fin utsikt. Docs. Kaffe och manus. Min dag har inneburit teater, upptäckt likasinnade, sålt festivalpass och vilat fötterna emellanåt. Lyssnat på jazz och övervunnit tröttheten med kaffe.


Supercalifragilisticexpialidocious

Idag har jag lärt mig Mary Poppins ordet och nu ska jag se Stolthet och fördom på tv. Är något trött, eller utmattad passar snarare bättre. Saknar mina kära vänner något enormt också. Och det är så mycket jag vill få med här nu men allt låter bara snurrigt, så nu går jag och tar mig en kopp te eller något och laddar inför Jane Austen drama. Puss puss!




Prickigt och sömnigt

Efter en ordentlig morgonpromenad, ett par timmars jobb och sedan direkt en genomläsning av en ny teater är jag rätt slut. Puuh. Men det är roligt. Jag trivs, på sätt och vis, med att ha mycket att göra. Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Sova tills jag är redo för en minst lika hektisk dag. Hoppas innerligt att allt är bra med er, att ni har underbara dagar nu under sluttampen av lovet. Godnattkramar! ♥


Sense and sensibility

Dagarna går i en rasande fart. Vaknar på morgonen (märkligt..) . Utanför förnstret skyms solen av många moln, men vi åker ändå ut till vårt smultronställe för att ligga på stranden, där det är nästintill klarblå himmel. Sitter i en bekväm solstol, läser, lyssnar på Beatles och försöker njuta av dessa få soldagar. Väl hemma igen försvinner jag bort i Jane Austens romaner genom tv-rutan. Åh. Så bra. Sen har dagen gått och helt plötsligt är det under tjugo dagar kvar tills skolan börjar. 


Blåbär

För första gången på veckor ställde jag mig i köket för att baka. Gjorde, som nästan alltid, mina blåbärsmuffins, idag i prickiga formar. Fint, och om det var gott återstår att se... 


bloglovin





RSS 2.0