Lördagsbestyr

Imorse var Ebba och jag på ett fullsatt fik i vår lilla stad och lyssnade bland annat på en väldigt duktig Clara som sjöng. Sedan spenderade vi resten av eftermiddagen på stan, vi skrattade så mycket att vi var tvungna att stanna upp emellanåt och vi pratade och tog igen allting vi missat under veckan. Det har varit en väldigt fin dag och den måste tyvärr avslutas med typ matte.... Egentligen orkar jag inte, men tackar enormt för min vinylspelare, Vänner och vattenkokaren ikväll, då blir det inte riktigt lika outhärdligt. Hoppas ni får en fin kväll vänner! 





Förstabandslådan

Det oförglömliga ögonblicket var när de sa "nu struntar vi i den moderna tekniken" och kopplade ur gitarren, gick fram till scenkanten utan mickrofoner, och började sjunga. Det var så vackert och så äkta.
När de senare spelade America strömmade tårarna, och Lisa och jag jublade, applåderade och skrek. Underbara underbara kväll. 


Godnatt kramar

Så långt efter alla andra, tänkte jag bara säga att den musik som går på repeat i mina hörlurar just nu är Lars Winnerbäck. Det är som vanligt när jag hittar så bra musik, jag kan inte sluta lyssna. Musik som varje bussresa om morgnarna får ögonen att fuktas och håret på armarna att resa sig. Det är så bra. Så jäkla bra. Och apropå musik, på fredag ska Lisa och jag se F.A.K. Jag får nypa mig i armen. Jag lever i ett rus av musik glädje känns det som. Dessutom: ett av många plus för idag var att vi hade en man på besök i våra musiksalar. Han spelade zumba rytmer på sin gitarr och sjöng som en gud. Det var musikalitet i sin mest fantastiska form. Enkelt och helt klockrent.
 

Du lever för stunden, precis som jag

Det är söndag. Redan. Igen. Och idag vaknade Lisa och jag av att dörren knarrade och en giraff filt syntes. Ellie tyckte väl att vi skulle vakna sådär halv åtta på morgonen och visst... Haha, men nu gick jag och la mig igen. 
Sakta sakta börjar den här söndagsångesten komma krypande... Inlämningar hit och inlämningar dit, redovisningar och piano komp jag inte kan lära mig osv osv osv. Men nu ska jag ligga kvar här en liten stund till, titta på havet och lyssna på Winnerbäck och sånt. 


bloglovin





RSS 2.0